5 voordelen van de iMOW® robotmaaier voor het onderhouden van uw gazon

Naast een sporadische verjongingskuur met de verticuteermachine heeft een gezond gazon ook een regelmatige maaibeurt nodig om fris voor de dag te komen. Wat als u dat saaie maaien nu eens zou kunnen overlaten aan een intelligente, efficiënte en immer betrouwbare assistent? Maak kennis met de iMOW® robotmaaier, met de ‘i' van intelligent gazononderhoud!

1. Eenvoudige programmatie
Het heldere LCD display en de intuïtieve gebruiksinterface van de iMOW® zorgen ervoor dat het instellen van de maaitijd kinderspel wordt. Via de iMOW® app (beschikbaar voor de C-modellen) kunt u zelfs het maaischema programmeren of statusmeldingen opvragen, zonder dat u thuis hoeft te zijn.

2. Korte maaitijd
De iMOW® slaagt erin om op zeer korte tijd een perfect maairesultaat af te leveren bij zowel kleine & middelgrote (RMI 4-reeks) als grote gazons (RMI 6-reeks). Met de RMI 422 robotmaaier volstaat, onder ideale omstandigheden, een wekelijkse maaiduur van slechts 10 uur voor een gazon van 500 m2.

3. Messcherp maairesultaat
De robotmaaier navigeert in willekeurige modus in plaats van steeds dezelfde baantjes af te rijden, wat een zuiver en gelijkmatig maairesultaat oplevert. Om ook aan de rand van het maaivlak een effen resultaat te verkrijgen, kunt u kiezen uit diverse randmaaivarianten.

4. Biologisch verantwoord
De iMOW® versnippert het gemaaide gras dankzij een mulchmes met dubbelzijdig geslepen lemmet en laat de waardevolle resten achter op uw gazon. Deze mulchlaag zorgt voor een natuurlijke bemesting, waardoor de bodem ook minder snel uitdroogt. Bovendien bespaart u hierdoor kosten en tijd aangezien u geen maaigoed dient weg te brengen.

5. Ingebouwde veiligheid
De robotmaaier is uitgerust met diverse veiligheidssensoren voor het herkennen van obstakels en stopt zelfs met maaien van zodra hij wordt opgetild. Bij de C-modellen ontvangt u bij diefstal een melding en kan u het toestel zelfs lokaliseren via de app.

Energiezuinig, geluidsarm en tijdbesparend maaien én tegelijk bemesten. De droom van iedere tuinliefhebber? U wordt zeker en vast beste maatjes met uw iMOW® robotmaaier. Hier vindt u alvast een overzicht van al onze beschikbare modellen.

Andere bezoekers vonden ook deze artikelen interessant: