Het STIHL AP systeem: accupower voor professionals

Het STIHL AP systeem: ontwikkeld voor iedereen die tijdens de dagelijkse werkzaamheden op stille accumachines met maximale prestaties wil vertrouwen.

Sterke argumenten: De voordelen van het AP systeem

De machines van het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor professioneel gebruik in de landschaps-, tuin- en boomverzorging, alsook voor gemeentewerken. Het AP systeem omvat een brede waaier  accumachines in verschillende categorieën. Dankzij de krachtige lithium-ion-accu's en de ruggedragen AR L accu's, zijn de machines bijzonder flexibel inzetbaar.

Logo van het AP systeem van STIHL in de vorm van een grijs accupictogram
  • Meer kracht, om klaar te zijn voor elke uitdaging

  • Zeer stil, zelfs in geluidsgevoelige omgevingen

  • Lange looptijd, om lang sterk werk te leveren

  • Veel flexibiliteit, accu's aangepast aan de machine

Grafische weergave met pictogrammen van alle professionele accuproductcategorieën van STIHL en een logo van het STIHL AP systeem in het midden.

Machines in het AP systeem

Het AP systeem van STIHL bestaat uit verschillende zeer performante accutuinmachines voor elk toepassingsgebied in de landschaps-, tuin- en boomverzorging.

Ontdek nu de ruime selectie aan accumachines in ons productassortiment: 

 

 

Een echt STIHL powerduo: de MSA 300 en de AP 500 S accu

Erg krachtig: MSA 220 T

Als krachtige professionele accukettingzaag biedt de MSA 220 T tal van voordelen. Het elektronische bedieningssysteem met ontgrendelingstoets maakt een eenvoudige, comfortabele bediening mogelijk – bij een hoge capaciteit: in combinatie met de AP 300 S accu maakt de MSA 220 T tot 260 sneden in 29 minuten mogelijk.

Hoveniers nemen STIHL machines uit het AP systeem en een ruggedragen accu uit de laadbak van een voertuig.

Volledige flexibiliteit: de accessoires van het AP systeem

Met de accu-accessoires van het AP systeem kan je individuele machines nog krachtiger en flexibeler maken. Bijvoorbeeld met krachtige lithium-ion-accu's met verschillende vermogensniveau's, comfortabele draagsystemen, praktische riemtassen of ruggedragen accu's voor machines met bus. 

Innovatie voor professionals: het AP systeem

Laad- en energiebeheer

Dankzij ons innovatieve laad- en energiebeheer kan je er zeker van zijn dat alle accu's 's nachts volledig worden opgeladen en dat je accumachines steeds klaar zijn voor gebruik.

Naar laad- en energiebeheer

Machineparkbeheer voor professionals

STIHL connected is afgestemd op de speciale eisen van professionele gebruikers, met name uit de tuin- en landschapssector. Zo kan je altijd op betrouwbare wijze de status en locatie van al je machines en ruggedragen accu's in de gaten houden en je machinepark eenvoudig en efficiënt digitaal beheren. Het digitale machineparkbeheer voor professionals bereikt met de Smart Connector 2 A een nieuw hoogtepunt. Je profiteert van een eenvoudige installatie, een betrouwbare looptijd- en toerentalregistratie en een nog preciezere analyse.

Naar STIHL connected

Loop- en laadtijden

De uiterst krachtige STIHL accumachines uit het AP systeem blinken uit door hun grote uithoudingsvermogen en kracht. Hier geven overeenkomstige tabellen de looptijden weer van jouw accumachines uit het AP systeem, afhankelijk van de gebruikte accu, evenals de laadtijden van verschillende STIHL accu's.

Naar de loop- en laadtijden

Werken in de regen

Alle accumachines uit het STIHL AP systeem zijn ontworpen voor dagelijks gebruik, zelfs onder slechte weersomstandigheden. Daarom hebben deze een geteste spatwaterbescherming. De functionaliteit wordt aangetoond door middel van hoogwaardige interne testen. De spatwatertest is onder meer gebaseerd op de IPX4-norm.

Interesse in het AP systeem?

Samenvatting: STIHL AP systeem

  • Het STIHL AP systeem is speciaal ontwikkeld voor professionele gebruikers en gemeentediensten

  • Het AP systeem biedt een uitgebreid assortiment aan machines voor de tuin-, landschaps- en boomverzorging.

  • Het AP systeem overtuigt met veel vermogen, weinig lawaai en extra lange looptijden.

  • Het STIHL AP systeem gebruikt innovatieve lithium-ion-accu's die flexibel kunnen worden gebruikt..

  • Het STIHL AP systeem beschikt over een intelligent laad- en energiebeheer en een breed gamma aan accessoires. 

Meer over accu's