STIHL helpt je met de "smart garden"

Zo geniet je nog meer van je tuin!

Smart Garden STIHL

Een smart garden is een tuin waarin machines in verbinding staan met het internet om zo nog efficiënter te werken! Naast efficiënt, werken de STIHL machines ook heel precies. Het resultaat? Altijd een tuin in topvorm! Maak kennis met de smart garden oplossingen van STIHL.

Een smart garden met STIHL

STIHL biedt reeds verschillende intelligente systemen aan die het tuinieren efficiënter en gemakkelijker maken:

  • Smart Connector
    De STIHL Smart Connector is eenvoudig te installeren en registreert de looptijd van je machine.  De gegevens worden via Bluetooth naar de STIHL app op je smartphone of tablet gestuurd.
  • STIHL app
    De gratis STIHL app laat je op basis van de totale looptijd, die door de Smart Connector wordt doorgegeven, weten wanneer de machine aan een bepaalde onderhoudsbeurt toe is. Zo hou je je machine steeds in goede staat en gaat ze langer mee. De Smart Connector kun je zowel op nieuwe als reeds aangekochte machines bevestigen.
  • iMOW®
    De STIHL iMOW® robotmaaiers zijn intelligent, maaien zelfstandig, ontwijken hindernissen, rijden op hellingen en laden zich op wanneer dat nodig is. Alle modellen met een "C" in de naam stuur je bovendien gemakkelijk aan via de gratis iMOW® app! Zo kan je ook vanop afstand het maaischema aanpassen. Ook houden de C-modellen rekening met de actuele weersverwachtingen voor de betreffende regio en passen ze het maaischema automatisch aan. Met een iMOW® kan je dus zorgeloos op vakantie! Het werk gaat gewoon door. En als je thuiskomt, weet je zeker dat je het gras niet moet afrijden!

STIHL connected voor particulieren

De STIHL app en de Smart Connector maken deel uit van het STIHL connected systeem. Ze geven samen aan wanneer je welk onderhoud dient uit te voeren. Ook het contact met je STIHL dealer wordt gemakkelijker: als de STIHL Smart connector aangeeft dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt, kan je via de STIHL app direct een afspraak maken. De machinegegevens worden voorafgaand aan de afspraak al naar de werkplaats van de STIHL dealer gestuurd. Zo wordt de onderhoudsbeurt nog efficiënter en sneller uitgevoerd. Je kan in de STIHL app ook tuintaken toevoegen om deze niet te vergeten.

STIHL connected voor professionals

Professionele gebruikers kunnen de Smart Connector samen met het STIHL connect pro portaal gebruiken om hun machinepark te beheren. Ze krijgen zo snel een duidelijk overzicht van het gebruik en de status van het machinepark, en de geplande opdrachten. Ze zien bijvoorbeeld wanneer de machine voor het laatst is gebruikt, waar deze zich toen bevond en hoe lang deze gelopen heeft. Ook kunnen er in het portaal taken en machines toegewezen worden aan bepaalde werknemers. Lees hier meer over het STIHL connected systeem.

Heb je vragen over het  STIHL connected systeem? Bekijk de pagina veel gestelde vragen.